joi, 28 februarie 2019

--- gerrit losch




. ---------------   G E R R I T    L O S C H               
. ==============================
  .   -------- Reghin , 27 februarie 2019 -------------
.              DOMNULE LOSCH ,
 .  DE CE NU AI RĂMAS ” OM DE TREABĂ ” ? .
=====================================
. (Notițe pentru audiențe la domnul Losch )
. --------------------------------------------------------------------
. Domnule Losch , am auzit de numele și de renumele dumitale în timpul comunismului ; în timpul lui Ceaușescu : un martor ungur cu rude în R F G , om umblat și informat și , de
aceea, neunit cu” Linia”, mi--a spus : ”Ține minte acest nume de la voi , de la ”Linie” : Gerrit Losch ! E chelner de meserie , un tip foarte viclean și ambițios , ajuns staroste la Wiesbaden , unde se adună rapoartele ”Liniilor” trădătoare a fraților din țările comuniste . Vom mai auzi de el ! ”
. Și într- adevăr am auzit și încă prea mult , o , mai bine nu aș fi auzit de personalitatea dumitale ”accentuată” și de intrigile remarcabile de care ai fost ”capabil„ !
. Prietenul meu făcea haz de necaz despre cealaltă denumire pe care ați dat-o ”Liniei” : ”aranjament”, mă întreba ironic = ”Încă nu te deranjează ”Aranjamentul” ?
Zicea că erai convingător , descurcăreț , curtenitor , cuceritor , mieros și lingu(ri)șitor , ca oricare chelner înnăscut ; de aceea prevedea că vei fi periculos dacă ajungi în poziție cu influență , căci , nefiind umil , îți folosești farmecele de ospătar numai pentru construirea pânzei dumitale de păianjen , pentru cariera dumitale egoistă , interesat doar să-ți faci o rețea de Pile , Cunoștințe și Relații , să ai succes , să vă fie confortabil dumitale și consoartei dumitale . Și temerile lui s-au adeverit . . .
- Ai scris în autobiografie că ai botezul spiritului sfânt , că ești înfiat de Tatăl deși te-ai botezat după 1935 ! Iar mandarinii sectei te-au acceptat , deci i- ai convins ! Aceasta e uimitor
deoarece alții au fost excluși pentru această susținere ! Dar pe dumneata te-au avansat ! De ce? Cum i-ai convins ? Ești remarcabil : ai reușit ceva imposibil ! Cum ? Despre aceasta trebuia să spui în relatarea kilometrică și mai puține măcăneli plictisitoare despre patiserii și patroni ! Și faptul că nu spui te face suspect
- După interminabilele abuzuri și aberații , născute moarte , ale șerifului nerealizat Rutherford le păreai unor frați vigilenți o promisiune , un european finuț , cu bun simț , o speranță de revenire la normalitate , asta se aștepta de la dumneata , Iuda 3 , nu iluzii pierdute .
. Dar ai făcut alte dezamăgiri , așa se vede aici , de la firul ierbii și nu numai de către mine ; poate că îți va folosi .
. Chiar talentele te-au pierdut , admirația ce o stârneai exercitându-le . ”Unirea ” aceea
mincinoasă din România anului 1988( nu 1989 !) ți-a fost ” lucrare de diplomă , ea te-a săltat decisiv în cercul vicios al conducerii din spatele ușilor închise . Ai luat-o magna cum laude ! Le-au plăcut machiavelâcurile dumitale din 1988 (nu 1989 ! ) , cum i-ai jucat în foi de viță pe ”țăranii ăia simpluți din Carpați”, sofisticându-i pe post de sperietoare cu Armaghedonul și anul 2000, să se unească cu” Linia”. Vechii componenți de la Conducere erau blazați , ruginiți , neconvingători și neîncrezători în ei înșiși , te-au lăsat să porți negocierile și i-ai surclasat pe toți cu sofisticăria rafinată din Europa centrală . Le-ai făcut impresie excelentă , de aceea , în 1994, te-au promovat în grupul lor restrâns al comitetului executiv : Corpul de guvernare , cercul dubios al puterii voastre . Și pentru încă un motiv : știai deja prea multe și nu despre ”lucrări excelente” ci despre trădările cu Securitățile din țările comuniste din estul Europei și alte flirturi și făcături babilonice urât-mirositoare de-ale voastre . Dacă le făceai vreo surpriză neplăcută ca Ray ? Acesta a fost încă un motiv . Devenisei potențial periculos și te-au ”neutralizat ” cu oferta , și din cauza asta te-au promovat. Ai știut aceasta și ai înțeles ce așteaptă de la dumneata și nu i-ai dezamăgit .
. Însă ne- ai dezamăgit pe cunoscătorii adevărului biblic cu schimbarea dumitale la față ! Și l-ai mâhnit pe Tatăl ceresc .
- Ai nimerit rău : în mijlocul mai multor trădări ale C . d . g . , compromisuri cu securiștii țărilor comuniste , alianță numită” Linia ” și apoi compromisul cu ONU . Și ți-ai dat acordul pentru toate ,totdeauna ai fost cu cei care au puterea , ba chiar te-ai înfipt zdravăn în șa la călărirea”fiarei”, în acea Nesfântă Alianță , până ați cedat îngrijorați de creșterea protestelor sectarilor voștri din Occident . Te-ai dat cu oligarhia , carieristule , cu strănepoții lui Diotref !
. Spuneți că sunteți înțelepți . Dar calculele nebiblice și așteptările mincinoase ? Dar absurditățile că sângele transfuzat e hrană și refuzați transfuzia ? Dar regula celor doi martori la pedofili ? Predați prostii și provocați victime , ați devenit infractori ! Ați fost ridiculizați pe tot globul din cauza stupizeniei că după Armaghedon supraviețuitorii vor fi cioclii și victime copleșite de miliardele de cadavre puțind oribil pe tor globul și biruiți de boli precum ciuma și holera din cauza mortăciunilor !
- Spuneți că sunteți prevăzători . Fals : nu ați prevăzut niciodată nimic ! Nici 1914 , nici 1925 , nici 1974 și 1975 , nici că Generația 1914 vede Armaghedonul ! Nu vi s-a împlinit nici o
anticipare ! Ați fost alarmiști păgubitori , numiți de public ” profeți mncinoși ” ! Ați făcut compromisul cu ”LINIA” chiar deoarece nu sperați căderea Comunismului ! La fel ca pe toți v-a luat și pe voi prin surprindere căderea lui ! Și Internetul la fel !
- Te-am văzut de aproape la Întâlnirea de la Brașov din 01 octombrie 2006 , pe stadion . Ce prestație lamentabilă ! Ai venit 10.000 de kilometri ca să le spui rumânilor , de nu știu câte ori :
”Nu știm !” ca un robot ! Nimic nou : știam că sunteți ignoranți îngâmfați și gălăgioși . Băteai câmpii fără obraz , inventând 7 (șapte ! ) veniri rătăcind în pustiu , răstâlmăcind și debitând semiadevăruri și alte bazaconii . Nu erai confortabil și nici victorios ci vicios , te strâmbai caraghios , conștient de neconsistența răstâlmăcirilor . Fugiți din colț în colț , să treacă timpul și să vi se uite rateurile , păcălicilor ! Nu ! N-o să vi le uităm !
- Apoi te-am văzut la Congresul de la Viena din august 2009, pe DVD . Când ai început să falsifici istoria sectei enumerând lungul șir de rateuri globale , gafe , bâlbe , grămada de falsuri , abuzuri și retractări --- te crispai de parcă înghițeai ulei de ricin sau praf de chinină ; parcă te-ar fi apucat brusc o durere violentă de pântece ! Un neștiutor putea gândi : ”Are crampe , săracu Bîl- Bîl ! ”Te bâlbâiai și te bălăngăneai tăgăduind adevărul , te strâmbai mai dihai decât la Brașov, de parcă te electrocuta ! Te forțai conștient că nu ești crezut . Ți se citește de la o poștă nesinceritatea pe chip . De ce în loc de recunoaștere cinstită a pactului cu Diavolul și a erorilor grave ați ales să mințiți ? Așa de dulce e puterea coruptă ?
. Nu am fost la congresul vostru din Viena însă totuși am o amintire cu dumneata despre el . La vreo două - trei zile după , în parcul din centrul orașului Reghin , supravegheam joaca nepoților și a nepoatei , răsfoind o carte . Pe o bancă apropiată stătea o doamnă necunoscută . Și a venit alta , se cunoșteau ,
s-au salutat și a întrebat - o :
.----- ” No , ia spune - mi : cum a fost la congresul dn Italia ? ( a spus numele orașului , din nord ,
 însă l-am uitat ; explicabil : eu nu am ”cunoștință exactă” , cum vă pretindeți voi)
----- A fost frumos , tu , dar m-am obosit foarte tare .
.----- Dacă nu ți-a ajuns Viena . . . Ceva noutăți ?
------ Da : am auzit că fratele Losch a ieșit din Corpul de guvernare !
. ------ Cum ? De ce ?
.------Din cauză că a spus la congres la Viena despre greșelile și schimbările din trecutul organizației . Se spune că e în ceartă cu ceilalți din C . d. g .”
. Erau martore noi , nu ne cunoșteam și habar nu aveau că le înțeleg ! Domnule Gerrit Losch , ce era adevărat din ce am auzit atunci despre dumneata ?
- În vremea tinereții mele se punea accent pe iubire --- acum puneți refrenul pe ” Mărturie !”
grosolană , fără calitate , ca să vă crească numărul roboților și contribuabililor . Atunci frații se ajutau material , cu bani și în alte moduri și mai ales săracii și văduvele --- Acum ați desfințat
” Cutia milelor ” și cheltuiți donațiile pentru construcțiile pe care le vindeți și pentru piramida faraonică din Warwik . Acestea sunt schimbări dar nu în bine ci în rău !
- Păreai băiat deștept , cum de NU AI ÎNȚELES ADEVĂRURI BIBLICE ELEMENTARE ?
O să-ți înșir câteva , chiar dacă ți-or fi neplăcute :
. Conform Noului Testament --- ÎNTRUNIRILE CREȘTINE trebuie să se desfășoare altfel decât cum le fac acum religiile și sectele pretinse creștine . Nu trebuie mulți , ca să poată
să se exprime toți = Matei 18 : 20 I Corinteni 14 : 26 = În secolul întâi nici o vorbire nu era programată dinainte , erau spontani și toți aveau drept la cuvânt .
. Cum ați putut aproba falsitatea titlului articolului din ”turn” că ”Sala e locul nostru de închinare” ? Fapte 7 : 46 - 50 . Și dedicări ca la Templul din Ierusalim și la ”bisericile” babilonice
tradiționale ! Recitește Ioan 4 : 20 - 24 ! Vă prefaceți că nu vedeți schimbarea față de Vechiul Testament
. Niciodată nu faceți rugăciuni în genunchi ! Faptele 20 : 36 ; 21 : 5 Aceasta e altă eroare evidentă și gravă , o lipsă de umilință ! Sunt o mulțime de referințe biblice pentru aceasta !
- Secta voastră nu folosește Niciodată expresia ” Pacea Domnului ” !
- Domnul Isus a interzis Mărturia din casă în casă ! Luca 10 : 7
- Nu e biblic femeile la Mărturie pe străzi și în case ! 1 Timoti 2 : 12
- Vă denumiți secta ” Organizație ”. Dar în Biblie nu este nici cuvântul și nici ideea de organizație peste congregațiile din nicio zonă , ca în politică . Congregațiile nu sunt partide ci familii de frați și surori de credință și nu au Centru și superiori decât pe Dumnezeu și pe Domnul Isus! Efeseni 1 : 22 , 23 ; 4 :15 , 16 Coloseni 1 : 18 I Timotei 3 : 15 Păstorii creștini nu sunt stăpâni peste creștini . Ați făcut din ea IDOL -- ca să ne loviți cu ea !
- Păcătuiți folosind în exces numele IEHOVA ! Domnul Isus ne învață să ne adresăm lui Dumnezeu numindu-l ”Tatăl nostru din ceruri” . Iar în NT --- Iehova e pomenit doar când se citează din VT . Credincioșii din Noul Testament nu se numeau ”martori ai lui Iehova” ci”creștini” ! Faptele 11 : 26 Acestea fac parte din ADEVĂRUL BIBLIC !
- Îl persecuți pe DOMNUL ISUS ; în autobiografie nu l- ai pomenit niciodată ! Pe acele 6 (șase) pagini mari nu ai găsit loc pentru el , nu îl pomenești !, deoarece nu i-ai făcut loc în inima dumitale ! L-ai pierdut din vedere , l-ai uitat ! Dar NUMAI PRIN EL SUNTEM SALVAȚI ! ACEASTA TREBUIE ACCENTUAT MEREU = Faptele 4 : 12 A pogorât anume din ceruri
pentru noi , s-a umilit , a suferit cumplit și nemeritat chinuri groaznice și a fost răstignit , și-a dat viața pentru noi din iubire ca să ne răscumpere ( Apocalipsa 7 : 9 , 10) . E Calea , Adevărul și Viața (Ioan 14 : 6 ) . A profețit că vom fi persecutați din pricina sa și a promis : ” sunt cu voi în toate zilele , pînă la sfârșit”. Trebuie să îl onorăm ca pe Tatăl (Ioan 5 : 23) însă atitudinea dumitale contra sa e anticrism deși pretinzi că ai relație specială cu Tatăl ceresc , că ai primit mărturia spiritului său , că te -a adoptat ca fiu ! Te înșeli : Tatăl nu adoptă fii care nu îl iubesc pe Fiul său Unic ! Aceasta poate însemna că e alt duh la lucru , vezi
- Mai ales și în primul rând despre el trebuie proclamată mărturie , despre Rege și apoi despre regat , despre iubirea sa și despre meritele sale ( 1 Timotei 2 : 5 - 7) Primii creștini au fost martori ai săi , de aceea au fost numiți creștini = Apocalipsa 17 : 6 Eu să te învăț ? Nu e biblic să se vorbească mai mult despre regat decât despre regele Isus ! Faptele 8 : 35 ; 17 : 7 Tatăl l-a înviat și l-a dat împuterniciri unice = Matei 28 : 18 E Păstorul cel bun ! E pîinea vieții ! E DOMNUL creștinilor ! Fapte 2 : 36 1Corinteni 8 : 6 II Corinteni 1 : 8 Însă nu e Domnul vostru , neciopliților : nu îl numiți așa și nu creșteți tinerii în onorarea sa ! Îl ignorați ca scribii și fariseii , v-ați plasat ca mijlocitori între Dumnezeu și credincioși , în locul lui Cristos ! Acesta e anticrism căci nu există Creștinism fără Cristos ! Deci fiind fără Cristos -- sunteți un corp fără Cap !
. Mântuirea e prin har dar voi o prezentați prin activitate epuizantă , prin fapte ! . . .
- Vă învățați credulii că ” regatul va transforma pământul în paradis” însă Dumnezeu a promis în ambele testamente altceva ; că va face ”TOATE NOI ” ! Isaia 65 :17 APOCALIPSA 21 : 5
.Pământul e blestemat ( Geneza 3 :17) și aceea înseamnă că va fi nimicit ( Evrei 6 : 7 , 8 ).
- Sunteți trufași iremediabili : alimentați cultul personalității voastre , idolatrizarea celor care vă pretindeți că formați ” clasa SCLAV”-ului , mai nou C . d . g , un alt vițel gras expus adorării !
Repartizați răsplăți deși sunteți un vițel ruginit ! Răstâlmăciți Matei 24 : 45 despre ”robul” și ”hrana” ce o împarte ! Toți creștinii sunt sclavi lui Cristos , el e Stăpânul , nu voi = Iuda 4 . .Iar ”Hrana ” e Biblia , nu speculațiile voastre improvizate și schimbătoare ! Cristos e învățătorul = Matei 23 : 8 . Nu sunteți stăpîni peste creștini , toți sunt membrii în trupul lui Cristos și numai el e capul fiecărui creștin . Trebuie să - ți argumentez ? De parcă ți-ar păsa .
- Mințiți că la Ierusalim era C. d . g !Nu , Pavel nu depindea de nimeni ! 1 Corinteni 4 : 17 ; 7 : 17 ; 11 : 1 , 2 II Corinteni 11 : 28
Aveți totuși tupeu să vă lăudați că aveți ”cunoștință exactă” după atâtea calcule nepermise , atâtea alarme false schimbări de învățături și ”explicații” pe bandă rulantă !
- Ați făcut fixație // pe GENERAȚIE dar nu ați înțeles că nu are legătură cu 1914 și cu Armaghedonul --- a avut doar cu distrugerea Ierusalimului și a Templului , din anul 70.
- Ați inventat ”traducerea” voastră părtinitoare , sectară --- ca să atacați limbile oamenilor cu limbajul vostru de lemn ! Și v-ați penibilizat cu aberația din 1 Timotei 5 : 23 !
- Ați desfințat CUTIA PENTRU SĂRACI ! și ați înlocuit-o cu donații pentru construcțiile voastre faraonice , pe care apoi căutați pretexte să le vindeți ! Una - două aruncați bădărănia ”Nu suntem oficiu de caritate ! ” Dar ce sunteți ? Strângători de bani pentru piramida din Warwick și pentru bănci care finanțează industrii de armament , ca să primiți dobânzi grase ? Cum se armonizează lipsa voastră de maniere creștine : neajutorarea văduvelor , orfanilor și săracilor cu
poruncile biblice ferme (Galateni 2 : 10 ) ? Păi tocmai asta e : că nu se armonizează !
. Altă minciună e cea despre UNȘI : că unii creștini nu sunt unși cu duhul sfânt ! Minciună ! Orice creștin veritabil e uns cu duhul sfânt ! Nu scriu dovezile că sunt ușor de găsit .
. Altă minciună este că ” marea mulțime” va fi răsplătită pe pământ ! Fals ! TOȚI CREȘTINII DIN EPOCA DE LA GOLGOTA PÎNĂ LA MILENIU VOR PRIMI RĂSPLATĂ CEREASCĂ ! Efeseni 2 : 6 Acum este o singură chemare și speranță = Efeseni 4 : 4 I Corinteni 2 : 9 Răsplata pe Noul Pământ va fi în viitor . Și se pare că și unor credincioși de dinainte de Isus ( ca aceia din Evrei cap 11 ) vor primi răsplată cerească = Evrei 11 : 13 -16
. Iată un exemplu că introduceți confuzie și vreți să o mențineți : ”definiția” ce ați dat-o spiritului sfânt =”puterea activă a lui Dumnezeu ” ; când nu e activ --- nu e tot tot spiritul sfânt ? Analfabeți !
- Ni s-a promis coroană dar numai după ce purtăm crucea, nu CRAVATE cum obligați voi ! Luca 9 : 23
- Nu ai onorat așteptările fraților , ai avut alte priorități pe agendă : ambiții egoiste , ca tovarășii dumitale părereologi . Ai disprețuit așteptarea fraților de reformă . În loc de aceasta i-ai servit (chelnerul tot chelner !) cu demagogii , alianțe nesfinte , deșeuri sectare , rapoarte triumfaliste , false , cu trădări noi pe ”Linia” veche și schimbări . . . cosmetice .
. Și lupți și dumneata , exponentul ,contra asociaților treji și veghetori numindu-i ”apostați” ! Nu aveți curaj să discutați cu ei dar una- două = ”Core !”-- împiedicați lumina și îi afectați pe cei umili .
. Promovați spiritul lumesc : aplauzele , liberalizarea dansurilor și a petrecerilor cu alcoolice în loc de posturi și întruniri pentru rugăciuni !
. Un carierist și un ipocrit , o deziluzie ! Un impostor ! O dezamăgire !Te-au corupt beția puterii
și aplauzele . În loc să folosești influența pentru spiritualitate biblică -- ai devenit sofistul principal , principalul trăgător de sfori și intrigi și răstâlmăciri a învățăturilor și ”explicațiilor” între ghilimele .
------ Nu ai spirit de sacrificiu ! Nu ai jertfit nimic pentru viața veșnică ci ai profitat într-una = Luca 9 : 23 Romani 12 : 1 1 Petru 2 : 5 ; 5 : 2
----- Nu te asemeni cu Luther , nu ai învățat nimic din lecția lui de demnitate spirituală ! Și nici din umilința lui Ray Franz . Nu te mișcă Iuda versetul 3 ! Degeaba spui că ești înfiat spiritual ! Îmi amintești de compatriotul dumitale , diplomatul de la Viena , ministrul de externe al Imperiului Austriac --- Metternich și de șireteniile luptei lui pentru eternizarea monarhiei austriece .
. Mai nou ați dat directivă filialelor să intre în Ministerul Cultelor , alianțe cu politicienii și alți babilonici , vă coalizați cu forțele pedepsite în Apocalipsa , ați căzut de unde ați ieșit !
.   Ți-ai corectat botezul trinitar ?
-    Ți-ai răspândit poza cu bucățica de pâine pentru împărtășire la Cină în palmă dar nu ai
înțeles că nu e biblic să le interziceți celor 7 spre 8 milioane de creduli , naivi și intimidați să se împărtășească din pâine și din vin ! În Biblie nu scrie că Împărtășirea e numai pentru cei 144000 !
E o obligație și un drept a tuturor creștinilor . E pentru a ne reaminti de jertfa sa = Luca 22 : 19
Ioan 6 : 53 , 54 I Corinteni 11 : 24 Apocalipsa 3 : 20 Interzicându-le împărtășirea procedați ca sataniștii = batjocoriți și Cina și credincioșii !
. Aceasta nu e cunoștință exactă .
. Pe lîngă aceasta secretizați raportul celor care se împărtășesc , nu publicați câți se împărtășesc în fiecare țară , ca să nu se vadă unde le crește numărul celor cărora nu le mai pasă de intimidările voastre , unde ați pierdut controlul credulilor roboților ! Viclenia asta presupun că îți aparține .
. Dacă iubiți adevărul de ce folosiți politica evitării exmartorilor care vă părăsesc din cauza ideilor false ? Sunteți mai răi decât clericii religiilor tradiționale !
- S-a ales încăodată praful de așteptarea celor de la firul ierbii să facă îmbunătățiri cei de”sus” ! Deoarece ”peștele de la cap se împute” ! Ai trădat așteptările celor care și -au pus speranțe în tine . Când va apare altul ca Ray ? Dar ne mai dă Dumnezeu răgaz pentru așa ceva ?
.- Înainte de 2000 ați publicat un serial cu tilul ” De ce își cer religiile iertare ? ” Dar nu răspundeți la întrebarea : De ce nu vă cereți și voi iertare ? Aveți motive berechet .
. Mântuirea este personală și organizațiile religioase trebuie privite cu neîncredere , ca tot ce e făcut de oameni ! (Ieremia 17 : 5) Ce credibilitate că de când ați intrat în Ministerul Cultelor v- ați pierdut vocea ? ! La fel ca toate celălalte organizații religioase repetați apostazia israeliților antici . Și voi repetați
împotrivirea israeliților și lepădarea lor . Ei i-au prigoniți pe profeți și pe apostoli iar voi îi numiți ” apostați” pe ” bereeni” !(Faptele 17 : 11) Atacați dreptul la cercetare a Bibliei
și făgăduința că duhul sfînt îi ajută pe creștini să o înțeleagă (Isaia 60 : 1, 2) Însă degeaba puneți bețe în roate disperați , nu vă veți puteți împiedica scăderea apelor Eufratului ! Mai nou Tatăl ceresc ne favorizează enorm de mult cu Internetul , o armă nouă , păstrată de Dumnezeu în rezervă pentru demascarea voastră și a celorlalte religii și secte pretinse creștine care pândiți, toate , să ne jefuiți privilegiile creștine , drepturile și libertățile --- atât personale cât și ale congregațiilor .
- Nu pot să-mi închipui cum îți liniștești conștiința după așa trăznăi grave și vreau să ști că nu mi-aș schimba viața cu a dumitale . Cu cât ocupi o poziție mai înaltă -- cu atât îți cresc răspunderile în fața lui Dumnezeu și a semenilor . Și trebuie să fi atent ” să nu te faci părtaș la păcatele altora ”
( I Timotei 5 : 22 ) . Nu ai fost deloc atent !
- Un sas mi-a spus că ” Losch” înseamnă pe nemțește ”stingător” adică , aproximativ , pompier . Ar însemna că te-au chemat să le stingi incendiul ideologic al colibei de paie . Domnule Losch , nu vei reuși ! Degeaba inovezi cârpăceli pe bandă rulantă și fanfaronade triumfaliste ! Degeaba vă rostogoliți butoiul ruginit și gălăgios ! E gol ! Sunteți bolnavi de trufie spirituală și beți de licorile Babilonului , în criza finală și nu vă veți însănătoși din faliment ! Scăparea e în fugă din organizație , e individuală la Domnul Isus , ca Raymond Franz (Evrei 13 : 13) Așa a scăpat și ciocoiul ăla de Metternich din revoluția din 1848 , la Viena : a sărit printr-un geam în papuci de casă , în haine de slujnică , cu o mătură și o găleată în mâini și a fugit cât mai departe !
- Trezește - te din autoadmirație ! Gândește-te că duhul sfânt nu patronează derapaje .
- În final -- să -ți povestesc o istorioară autentică instructivă de pe timpul colectivizării în Ucraina . Un gospodar nu vroia să se înscrie în colhoz cu toate presiunile și metodele folosite .
Îl chema Ilya . Și tocmai atunci era în vizită de la un centru un activist bolșevic vestit . I-au povestit și activistul a vrut să îl cunoască ; i-a ținut o ” predică” convingătoare .Ilia nu a zis nimic și activistul l-a chemat să discute în particular într-o cameră de alături .
. Rămași singuri și-au spus pe nume căci s-au recunoscut , erau foști colegi de școală . Pe activist îl chema Serghei . Și Serghei i-a zis lui Ilya :
--- ” Ilya , te împotrivești degeaba , colectivizarea e hotărâtă de tovarășul Stalin și va fi îndeplinită orice
 s-ar întâmpla . Îți spun pentru binele tău , ca să nu intri în necazuri : lasă încăpățânarea și înscrie - te ! ”
. La care țăranul i-a răspuns : --- Serghei , de ce ai intrat în povestea asta urâtă ? De ce nu ai rămas
tu om de treabă ” ?
- Domnule Losch , te întreb și eu ca acel Ilya pe Serghei : De ce nu ai rămas un om de treabă ?
Câtă deosebire de băiatul inocent care păreai ! Acum ești uns cu toate ”alifiile”. . . Dar nu ești de invidiat căci degeaba ești deștept cât timp nu ești înțelept : ai devenit un șurub în angrenajul unei organizații apostate . Învârți la râșnița din temnița filistenilor, ca Samson cu ochii scoși , pentru aplauze și ciorbă de linte . Pe timpul lui Neemia ai fi rămas în Babilon (ca acum în acesta modern) iar în timpul apostolilor l-ai fi aplaudat pe Diotref , cum faci în prezent .
- Pentru binele dumitale -- meditează serios la aceste reproșuri când îți citești corespondența
 savurându-ți cafeaua neagră , fără zahăr, dimineața , obicei masochist de bătrânețe .
. Și meditează și la Apocalipsa 3 : 17, 18 : deoarece te crezi bogat : Domnul Cristos te sfătuiește și pe dumneata să cumperi de la el aur curățit prin foc , haine albe și alifie pt ochi .
. Coboară din căruța sectei și urcă în carul lui Iehu , lîngă Ionadab , până nu e prea târziu .
------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Reghin 29 ianuarie 2019 ----------
. -------------- DOMNULE-- LOSCH ,
. L--AI UITAT PE DOMNUL CRISTOS !
-----------------------------------------------------------------------
. Centrul mondial al sectei J w . org
. SUA , Warwik , lîngă New - York
. -----------------------------------------------------
. Pe timpul comunismului în toate instituțiile și fabricile erau atîrnate pe coridoare ”gazete de perete” și în ele erau remarcate plusurile și criticau minusurile de acolo , prin articole și caricaturi . Comunismul a căzut , gazetele au dispărut însă materiale decomentat sunt berechet și alături de alte mijloace de informare contribuie și Internetul la circulația știrilor .
. Iată , un asemenea caz criticabil îl furnizezi și dumneata în revista sectei voastre” Turnul de veghe” din 2014 iulie 15 , în relatarea autobiografică ; afirmi diverse falsuri , însă păcatul principal este că nu ai găsit loc să îl pomenești pe Domnul Isus Cristos ! Pe 6 pagini spațioase nu l-ai pomenit niciodată ! Nu ai uitat de diverși patroni și chelneri și patiserii și salarii , însă ai uitat de Cel pe care apostolul Petru l-a numit ” Domnul vieții ! ” Faptele 3 : 15. E și aceasta vreo străfulgerare de-a voastră ?
O fi , însă nu de lumină ci o nerușinare anticristică ! Asta înseamnă să fi principalul ide-olog al sectei = să uiți de
Cristos ? Așa învățați din Biblia voastră ? De aceea nu îl onorați pe Isus în materiale , la mărturie , în relatări și nu îl numiți DOMNUL ! Fapte 2 : 36 I Corinteni 8 : 6 Nu e Domnul vostru , nu îl iubiți , sunteți mozaici , e o taină pentru voi , sunteți jalnici !
. Urît exemplu dai tineretului la ora bilanțului dumitale !
. Vezi , pentru multele voastre prostii sectare de-astea m-am dezasociat de rătăcirea voastră ,sofiștilor !
. Domnule Losch , vai de voi și de săraca voastră veghere ! Nu-i bai că nu spui de bacșișuri , e bai că l-ai uitat pe Domnul Isus . Dacă o să te uite și Domnia sa pe tine și pe voi , compromișilor , impostorilor , trădătorilor , sfidătorilor ,
, anticriștilor ?
. Ai scris că în 1966 ai înțeles că Iehova te-a adoptat ca fiu spiritual și ai intrat într-o relație specială cu Tatăl ceresc .Era un
fapt remarcabil , după 1935 , ”înotai contra curentului ”dar superiorii ți -au permis . Cum s-a putut ? Nu dai lămuriri și de aceea mă minunez când mă gândesc , înseamnă că ești convingător , ai fost probabil unic : pe alții i-au exclus pentru așa ceva ! pe când pe dumneata te-au promovat ! Ești o enigmă !
I-ai hipnotizat ?
. Căci cu toată această excelență ,ceva nu rimează !
am spus deja despre ce reproș e vorba și o voi repeta de oricâte ori va trebui : în toată relatarea dumitale gloriosul Fiu Unic al Tatălui strălucește prin absență ! Crezi că Tatăl ceresc aprobă că nu îl onorezi ? Îl persecuți pe Domnul Isus prin omisiune ! participi la ”complotul tăcerii” contra sa ! Aceasta e
o persecuție demonică subtilă = ” Ceva sau cineva despre
care nu se vorbește = nu există” ! Îl neglijezi , îl ignori cu îndărătnicie pe Cel care s-a jertfit pe Golgota ȘI pentru dumneata ! Nu-l iubești ! Ești nerespectuos și nerecunoscător , ești contra sa ! De ce , domnule Losch ?
. Această atitudine anormală din partea dumitale contra Fiului Unic mă motivează să mă îndoiesc serios de relația specială cu care te lauzi !.Iar faptul că totuși i-ai convins , mă îngrijorează
și mai tare , presupun că înțelegi ce vreau să spun .
Și la fel pun sub semnul întrebării și mărturia stradală cu fotograful după tine , în sărăcia de după război . . . Prea bat la ochi artificiile tale , intrigantule .
. Dacă ai bun simț ar trebui să cazi în genunchi și să te rogi de iertare la picioarele Domnului Isus , ca apostolul Petru ( Luca 5 : 8) și atâția alții și altele . Și să publici o erată , să te corectezi , să încerci să salvezi ce se mai poate , nu mult , căci ți-ai publicat insolența pe tot globul . Dar nu vei rectifica deoarece nu ești umil . Păcat ! Însă fără umilință nu se poate aprobare .
-------------------------------------------------------------------------
Link : https://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/2014525https://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/2014525
------------------------------------------------------------------------
. ----------------------------------------------------------------
. ---- Nota bene : Cineva cu ochii buni mi-a spus că pe vremea aceea nu se ofereau
așa materiale pe străzi ; ba chiar și mai mult = că e un montaj , un trucaj și
revista din mână e din 2014 ! Mai ști ? Cu șarlatani d-ăștia nu ar fi de mirare
. Altcineva a spus că prezintă un meniu de restaurant .
. ---------------------------------------------------------------------------
. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.    ----------------- Reghin , 18 ianuarie 2019 ---------------------
. CULTUL PERSONALITĂȚII LA SECTA MARTORILOR
==============================================
. Unde și pentru cine ? 
. În revista sectei J w . orb : ” Turnul de veghe” din 2013 ,
iulie 15 , paginile 20 - 25 , în articolul ” Cine este ” sclavul fidel și prevăzător ? ” ! Echipa guvernatoare a plasat o poză
cu desfășurarea unui studiu biblic la care ia parte unul din cei 8 guvernatori = Gerrit Losch , împreună cu soția , pentru el e reclama , lui îi cultivă lingușitorii personalitatea .
. Se mai poate observa că femeile din sală nu au capul acoperit și bărbații au cravate . Reproșurile : apostolul Pavel a scris că femeile creștine să aibe capul acoperit la întruniri . Iar folosirea cravatelor a început pentru a sugera potența sexuală msculină și apoi a devenit un simbol al deșertăciunii și inutilității făloșilor ”vârfurilor” lumii --- aspecte srăine și ele creștinismului.
. Iar despre popularizarea figurii lui Losch : așa a început cultul personalității și al altora , în religie ca în politică : cu inflație de poze ce îi prezentă în diverse situații și continuate
inflaționist până devine dictator și idol .
. De ce ? Deoarece așa e la modă , iar secta i se aLINIAză , căci au pierdut din vedere modestia și umilința .
---------------------------------------------------------------
. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                  --- Reghin , 10 ianuarie 2019 ----------------
. DOMNULE -- L O S C H , FALSIFICI ȘI INTIMIDEZI !
------------------------------------------------------------------------------
. ------------------------------------------------------------------
. În zilele trecute mi-am învins dezgustul contra textelor leșinate ale cite - ului J w Broadcasting prin care grupul guvernator al sectei își răspândește pe Internet dezinformările
și răstâlmăcirile .
. De ce am făcut aceasta ? Deoarece un prieten mi- a spus că mandarinul - șef al sectei ,Geritt Losch , și-a înregistrat minciunile din relatarea autobiografică despre martorii lui Iehova
din România de pe timpul comunismului , și le difuzează fără jenă .
. Căutând am găsit că într- adevăr , așa stau lucrurile cu mincinosul și minciunile .
. Și iau atitudine .
. Domnule Losch , în Anuarul martorilor pe 2006 , care se ocupă de România , pagina 145 , primul paragraf , ați scris :
” Pe la mijlocul anilor ’70, Gerrit Lösch, membru al Comitetului Filialei din Austria (în prezent membru al Corpului
de Guvernare), a vizitat România în mai multe rânduri. În
1988, Theodore Jaracz şi Milton Henschel, reprezentaţi ai Corpului de Guvernare, au venit în România de două ori. Au
fost însoţiţi la una din vizite şi de fratele Lösch. Cu ambele ocazii
a venit şi Jon Brenca, pe atunci membru al familiei Betel din Statele Unite, care le-a fost translator. După aceste vizite încurajatoare, mii de fraţi care se separaseră de poporul lui
Iehova s-au ataşat turmei plini de încredere ”..
. Aceasta este varianta din Anuar . Însă potrivit istorisirii dumitale din Turnul de veghe din 2014 , iulie 15, unde îți povestești autobiografia , multe detalii --- între care și anul ! --- apar altfel . Iată ce relatezi despre atașarea martorilor din România ”rămași” cît și despre rolul dumitale :
.----------- ”O VIZITĂ SPECIALĂ ÎN ROMÂNIA”: ------------
. ” În 1989 am avut privilegiul să-l însoţesc pe fratele Theodore Jaracz, membru al Corpului de Guvernare, într-o vizită în România. Scopul nostru era să ajutăm un grup mare de fraţi să se alăture organizaţiei. Începând din 1949, din diferite motive, aceştia rupseseră legătura cu organizaţia şi îşi formaseră propriile congregaţii. Totuşi, continuau să predice şi să facă botezuri. De asemenea, ei erau trimişi la închisoare pentru că îşi păstrau neutralitatea creştină, la fel ca fraţii care făceau parte din organizaţie. Întrucât în România era încă interdicţie, ne-am întâlnit în secret în casa fratelui Pamfil Albu cu patru bătrâni-cheie şi cu reprezentaţii Comitetului Ţării aprobat de sediul mondial. Am luat cu noi şi un interpret din Austria, pe fratele Rolf Kellner. În a doua noapte de discuţii, fratele Albu i-a convins pe ceilalţi patru bătrâni să se alăture organizaţiei. El le-a spus: „Dacă n-o facem acum, s-ar putea să nu mai avem altă ocazie!”. Ca urmare, în jur de 5 000 de fraţi s-au întors în organizaţie. Ce victorie a fost aceasta pentru Iehova şi ce lovitură pentru Satan!
. Spre sfârşitul anului 1989, înainte de căderea comunismului în Europa Răsăriteană, Corpul de Guvernare ne-a invitat să slujim la sediul mondial din New York. Aceasta a fost o mare
surpriză pentru noi ! Am început serviciul la Betelul din Brooklyn în iulie 1990. În 1992 am fost numit asistent al Comitetului pentru Serviciu al Corpului de Guvernare, iar, din iulie 1994, am privilegiul de a sluji ca membru al Corpului de Guvernare ”. .
--------------------------------------------------------------------
. Raportul dumitale ridică mai mult decît nedumiriri , îndreptățește îndoieli grave privitor la seriozitatea spuselor dumitale .
----- De ce nu îl amintești pe Milton Henschel ? V-ați certat ? Sau a ” călcat pe bec” cu ceva ? Nu ar fi de mirare căci fratelui lui
i-ați făcut zile negre căci nu a fost de acord cu liberalizarea dansurilor și a petrecerilor cu alcoolice .
----- Cînd a avut loc ” unirea ” ? În Anuarul din 2006 , care se ocupă de Romănia , scrie că în 1988 însă dumneata spui că în 1989 . Contrazici Anuarul !
------ Cine a fost translatorul ? În Anuar scrie că Brenca , însă dta scri că a fost Rolf Kellner , din Austria ! Slăbiciunea dumitale pentru chelneri , o deformație profesională , poate fi înțeleasă dar nu să încurci istoria din cauza ei . Cine a fost de fapt translator ? Nu spuneți că au fost amîndoi , cum probabil or fi fost , dar dta nu spui . Cineva --- tot dintre voi , martorii de la vîrf --- minte ! Cine și De ce ?
----- Ai scris : ”ne -am întîlnit în secret în casa fratelui Pamfil Albu” ? Ce enormitate spui , domnule Losch ? Cine te crede ? Românii --- nu ! Credea vreun român că erați în secret și în
siguranță în casa unui fost deținut politic luat la ochi , considerat unealtă a dușmanilor capitaliști de peste ocean , reacționar - șef periculos , ținut sub observație atentă , severă ? Credea Albu așa ceva ? Și ca să fie și mai grav și incredibil , pentru ca să fiți în pericol maxim , adaugi că v-ați întîlnit cu --- te citez : ” patru bătrâni - cheie și cu reprezentanții Comitetului Țării aprobat de
sediul mondial ” ? Aceia cîți erau ? Doi ? Cinci ? Care v -a fost numărul total ? Nu spuneți --- nici în Anuar , nici în autobiografia dumitale . Dar casa era plină - ochi ! Aceasta bate la ochi : faptul că în suspiciunea și încordarea politică maximă de atunci a ”războiului rece”, când străinii erau urmăriți și filați necruțător ,voi nu vă temeați de control , de arestări sub acuzație de spionaj ,deși Secu v-a știut de cînd ați trecut granița ! Umblați la sigur , fără emoții . Iată , aceasta e încă o dovadă că erați pe o mână cu ” băieții cu ochii albaștri , de la Secu”. Degeaba ne vreți proști să
vă credem când ne mințiți că ” Linia ” voastră strâmbă nu era în compromis cu Securitatea !
. Pe lîngă aceste două documente care se contrazic , deci unul e mincinos ( a se citi ” oamenii”) , aduc și mărturia mea că ”unirea”aceea a fost în 1988 , nu în 1989 , cum falsifici dumneata .
.    ȘTIU , căci ni s-a comunicat în 1988 , pe ”LINIE ”, în adunare că nu știu cîte mii de frații ”rămași” s-au unit ! Repet cu voce tare : ”unirea celor rămași ” a fost în 1988 , cum scrie în Anuar , nu în 1989 , cum falsifici dumneata istoria martorilor din Romănia ! Și iată încă o dovadă din Anuar : la rubrica ” Romănia --- evenimente importante” scrie că în 1988 reprezentanții c d g au vizitat România și nu scrie că în 1989 !
------------------------------------------------------------------------
. [Diagrama/Graficul de la paginile 80, 81]
ROMÂNIA — EVENIMENTE IMPORTANTE
1910
1911: Károly Szabó şi József Kiss se întorc din Statele Unite.
1920: Se înfiinţează în Cluj-Napoca o filială. Ea supraveghează lucrarea din România, Albania, Bulgaria, fosta Iugoslavie şi Ungaria.
1924: Se cumpără pentru Filială o proprietate, inclusiv o tipografie, în Cluj-Napoca.
1929: Supravegherea lucrării este preluată de Filiala din Germania şi, mai târziu, de Biroul Central European din Elveţia.
1938: Autorităţile închid şi pun sub sechestru biroul din România, aflat acum la Bucureşti.
1940
1945: Este înregistrată juridic Asociaţia Martorilor lui Iehova din România.
1946: Aproximativ 15 000 de persoane asistă la primul congres naţional ţinut la Bucureşti.
1947: În august şi septembrie, Alfred Rütimann şi Martin Magyarosi vizitează România.
1949: Guvernul comunist scoate în afara legii activitatea Martorilor lui Iehova şi confiscă toate bunurile şi proprietăţile Filialei.
1970
1973: Supravegherea activităţii e transferată de la Filiala din Elveţia la cea din Austria.
1988: Reprezentanţi ai Corpului de Guvernare vizitează România.
1989: Cade regimul comunist.
1990: Martorii lui Iehova sunt recunoscuţi oficial. Se ţin congrese --------------------------------------------------------------------------------------
- Dle Losch , de ce îți riști reputația ? Ți-am ghicit motivul necinstit : ți-ai dat seama sau cineva ți-a atras atenția , că spunînd adevărul , că ați fost în acea cameră supraaglomerată a lui Albu în Bucureștiul stresat din 1988 , trădezi că în 1988 vă plimbați prin România comunistă cum spune
o zicală romînească ”Ca vodă prin lobodă”. Or aceasta în mod normal era imposibil . Dar prin 1989 Securitatea era mai relaxată .
. Aceasta e încă o dovadă , indirectă , că ”Linia” = aranjamentul Corpului guvernator mondial al martorilor din  SUA cu Securitatea română , funcționa în 1988 fără surprize .
. Mai aflăm ceva din aceste ”documente”, domnule Losch : că ești un alarmist catastrofic , ai băgat spaima în bieții bătrâni  i - ai speriat cu spectrul anului 2000 , că vine Armaghedonul !
Te fălești cu panica ce i-ai insuflat -o bietului bătrân bolnav Albu : ”Dacă n- o facem acum --- s-ar putea să nu mai avem altă ocazie ! ” a spus el îngrozit .
. . Te lauzi cu umilința bătrânilor care s-au supus minciunilor voastre , intrigantule ; i-ați umilit și i-ați dus în robie , înșelătorule , și continui să îi păcălești pe neștiutorii de acum .
. Domnule Losch , dezinformezi și intimidezi ! Creștinismul e altfel . Iar trăitorii din acele vremuri trecute încă nu am murit toți .
. Aveți răbdare să ne ducem și mințiți după aceea .
. -----------------------------------------------------------------
- --------------------------------------------------------------




















































































  .            SCRISORI   LUI   GERRIT   LOSCH
   .         ==============================